Apple Park visitor center taking shape, historic barn reassembled & more

Aerial videographer Matthew Roberts posted new birds-eye footage of the upcoming Apple Park corporate campus, showing that a visitor center is slowly but surely takin shape.
The historic Glendenning Barn that the company dismembered plank by plank has now been fully reassembled (it’s adjacent to a 100,000-square-foot gym for employees).
Among other highlights: a closer look at the 1,000-seat underground Steve Jobs Theater where Apple will host future press and corporate events, additional trees being planted and more.
As for the visitor center, it will include an Apple Store and a cafe open to the public.
As you can see for yourself, a pond inside the ring-shaped structure looks nearly complete. If the large sheet is an indication, Apple may soon fill the pond with water.
Landscaping work will continue for a few months after the offices inside the main building have been completed. Since April, employees have been gradually moving into Apple Park.
Previous
Next Post »